Appartement te koop

645000€

2 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 11178467
Immoweb code : 11178467

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

State-of-the-art appartement met groot terras

Big apple vibes op het hippe Eilandje? Ontdek dit appartement met 2 slaapkamers, zonnig terras en een schitterende lichtinval.

Bereikbaar gelegen op het Eilandje, ter hoogte van het Shengenplein, nabij het Kattendijkdok en het MAS. Direct aan belangrijke invalswegen, de Ring van Antwerpen en het historisch centrum. Openbaar vervoer, supermarkt en velostation voor de deur.

• Gebouw uit 2021
• Erg lage EPC score (Label A)
• Ondergrondse autostaanplaats mogelijk

Het appartement ligt op de 2e verdieping van het gegeerde Venice gebouw. De inkomhal met gastentoilet leidt naar de huge leefruimte met een volledig geïnstalleerde open keuken met eigen coffee corner. Alle ramen reiken van plafond tot de vloer. De vide over de 2 verdiepingen vormt de absolute eyecatcher. Vanuit de leefruimte is er toegang naar het zonneterras van 17 m². Mastersuite met ingemaakte dressing en 2e slaapkamer delen een badkamer. De badkamer omvat een inloopdouche en dubbele wastafel. Verder nog een technische berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

De ondergrondse staanplaats kan worden aangekocht aan €37.000. Ruime kelderberging is inbegrepen in de verkoopprijs. Alle nutsvoorzieningen op privatieve meters.

Don’t wait until it’s too late!

Neem contact op