Appartement te koop

385000€

1 slaapkamer 95 vierkante meters

Immoweb code : 11188578
Immoweb code : 11188578

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Pico bello appartement hartje stad

Joggen aan de Jachthaven, genieten van een terrasje, een etentje op restaurant, cultuur opsnuiven in de binnenstad? Kan allemaal vanuit dit appartement op de Falconrui, een rustige zijstraat middenin het bruisende stadsleven. Zowel het Eilandje als het historische centrum liggen op wandelafstand.

Omschrijving
In dit recent gerenoveerde, kleinschalige pakhuis met slechts één appartement per etage, bleef de oorspronkelijke lift behouden – een leuke knipoog naar het verleden. Vanop de benedenverdieping brengt deze lift je onmiddellijk in je appartement. Wie hier binnenstapt vanuit de levendige stad, komt vanzelf tot rust in de grote leefruimte. Je spullen houd je gemakkelijk uit het zicht want overal vind je kasten op maat. Het interieur in een rustgevende combi van wit en hout doet de rest.

De lichtrijke woonkamer, bureauhoek en open keuken vormen één organisch geheel. De gezellige keukentoog seats four: ideaal voor een cosy apero tijdens het kokkerellen, die spontaan overgaat in een sfeervol dinertje. En nadien een slaapmutsje op het inpandige terras? Why not! Omdat de straat opvallend rustig is, met amper doorgaand verkeer, kan je zowel in de living als op het terras ongestoord relaxen.

Ruime slaapkamer met aangrenzende dressingruimte en daarachter de strakke badkamer met wastafel, douche én heerlijk ligbad. Voor de room service zal je zelf moeten zorgen, maar verder krijg je hier instant hotelvibes. Tot slot is er de ruime, gemeenschappelijke fietsenberging: een handig

Neem contact op