Appartement te koop

345000€

1 slaapkamer 71 vierkante meters

Immoweb code : 11200619
Immoweb code : 11200619

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
71 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Charmant appartement in de Historische Oude Stad

Bent u op zoek naar een pand dat rustig gelegen is, waar de geschiedenis en de charme van de Stad gecombineerd is met hedendaags comfort?
Laat dan deze exclusieve aanbieding niet voorbij gaan! Wandel binnen in dit licht en luchtige appartement dat gelegen is aan de tuinkant.
Geniet van de charmante leefkamer met hoge plafond (3.62) op parket en voorzien is van hoge ramen die een prachtig uitzicht bieden op de historische achterliggende panden en de goed onderhouden gemeenschappelijke tuin.
Aanpalend aan de woonkamer treft u de geïnstalleerde keuken, gasten toilet en slaapkamer.
De sfeervolle slaapkamer geniet eveneens van hoge ramen met veel natuurlijk licht, voorzien van een parketvloer, open douchekamer met modern lavabo meubel, comfortabel doucheruimte en naar maat gemaakte kastwanden.
Ondergrondse fietsberging en kelder.
Dit unieke appartement bevindt zich op een bevoorrechte locatie, in een rustige enkel richting straat en op een steenworp afstand van iconische bezienswaardigheden zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Grote Markt met gezellige straatjes, restaurants ...

Wens je jouw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Op zoek naar een vastgoedmakelaar voor de verhuur of het beheer van jouw eigendom(men)?
Abricasa staat voor een persoonlijke én actieve vastgoedbegeleiding van A tot Z! Leer ons kennen!

Neem contact op