Appartement te koop

199500€ Oude prijs € 219.000

1 slaapkamer 56 vierkante meters

Immoweb code : 11215780
Immoweb code : 11215780

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
56 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Beschrijving:
Welkom bij dit te renoveren éénslaapkamerappartement dat de perfecte balans biedt tussen locatie ruimte, licht en potentieel. Met zicht op het nieuwe park geniet u optimaal van het Zuid.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een lichtrijke woonkamer met aangrenzend de keuken. Daarnaast vinden we een aangrenzende badkamer met ruimte voor een douchecel, badkamermeubel en toilet, De ruime slaapkamer aan de achterkant van het appartement belooft rustig en lichtrijk te zijn.

Ligging:
Dit appartement is gelegen in de begeerde Pourbusstraat 2, in het bruisende hart van Antwerpen. De ligging van deze woning biedt een perfecte mix van stadsleven en rust.
De Pourbusstraat staat bekend om zijn charmante uitstraling en sfeervolle ambiance. Gelegen in een historische buurt, omringd door karakteristieke gebouwen en gezellige straatjes, biedt het een unieke woonervaring. Pourbusstraat 2 biedt niet alleen een fantastisch appartement, maar ook een levensstijl waarbij het beste van Antwerpen binnen handbereik ligt. Ontdek de charme van deze historische straat en maak van dit éénslaapkamerappartement uw thuis in het hart van de stad. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar de unieke combinatie van stedelijk wonen en comfort op deze gewilde locatie.
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op