Appartement te koop

575000€

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11293676
Immoweb code : 11293676

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim duplex appartement van 150m² op het Zuid

Indeling:
Via de lift bereikt u de ingang van het appartement op de 2e verdieping. Het appartement is voorzien van een inkomhal met ingebouwde vestiairekast, een gastentoilet en een berging. De leefruimte strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement en heeft een prettige indeling. Aan de zithoek heb je een terrasje op bankirai. De half open keuken met werkblad in graniet is voorzien van alle benodigde toestellen.

Via de interne trap gaat u naar de 1ste verdieping, waar zich de slaapkamers bevinden. De hoofdslaapkamer is erg ruim en heeft een terrasje. Aansluitend een ruime ingemaakte dressing. De 2de slaapkamer heeft een ingebouwd bed en doet tevens dienst als bureau. De ruime badkamer heeft een hoekbad, een inloopdouche, een lavabo en een toilet.

Op de gelijkvloers bevindt zich een privatieve auto staanplaats welke optioneel kan worden aangekocht voor €45.000. In de kelder is er een privatieve ruime berging (ca.10m²).

Locatie:
Deze gezellige wijk vormt het artistieke hart van de stad door de vele kunstgaleries en interessante musea. Ook is het Zuid ‘the place to be’ voor de horeca liefhebber. Voor iedere gelegenheid is er een gepast restaurant of een terrasje op loopafstand te vinden. Aan het einde van de straat bevinden zich de Gedempte Zuiderdokken welke recent zijn omgetoverd naar een prachtig aangelegd en recreatief park met ondergrondse parkeergarage.

Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op