Appartement te koop

369000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11309757
Immoweb code : 11309757

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Duplex appartement met 2 slaapkamers en terras gelegen in ee

Duplex appartement met 2 slaapkamers en terras gelegen in een uniek historisch pand te Antwerpen centrum. Het voormalige klooster dateert uit de 17e eeuw en situeert zich rondom een gemeenschappelijke stadstuin. Op wandelafstand kan u shoppen in het winkelparadijs van onze Koekenstad, de markt verkennen in het weekend of genieten van een terrasje aan de Groenplaats, Grote Markt en niet te vergeten binnenkort het nieuwe Operaplein.

•?Hartje Stad
•?Zeer rustig dankzij grote binnentuin en privatief terras
•?Autostaanplaats mogelijk (€ 40.000)

De voormalige 17e eeuwse patriciërswoning werd in 1985 gerenoveerd en verbouwd naar een ontwerp van Christine Conix en situeert zich rond een gemeenschappelijke stadstuin. Die doet ontsnappen aan de drukte van de stad – instant zen.

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Dankzij de stadstuin ontsnapt u in het appartement aan de drukte van de stad. Via de inkomhal komt u in de lichte leefruimte op parketvloer met ingerichte open keuken met Smegkoelkast en zicht op de binnentuin. Op het gelijkvloers bevinden zich nog een berging met CV-installatie (2016) en een apart toilet. Via de trap komt u in de nachthal die toegang geeft naar alle kamers. De master-bedroom is voorzien van dressing en heeft toegang tot een terrasje. De 2de slaapkamers is ook voorzien van een ingemaakte kast. De badkamer heef een lavabomeubel en douche in bad. Er is op de verdieping nog ee

Neem contact op