Appartement te koop

225000€

1 slaapkamer 51 vierkante meters

Immoweb code : 11323440
Immoweb code : 11323440

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
51 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Instapklaar appartement (51 m²) met terras

Instapklaar appartement (51 m²) met terras op zeer centrale locatie

Locatie: Dit instapklaar appartement/ studio staat te koop op de Italiëlei in Antwerpen. Het appartement is gelegen vlakbij het Centraal station, de Meir en de universiteitsbuurt. In de nabije omgeving zijn er daarbovenop hippe winkels, talrijke scholen, indrukwekkende bezienswaardigheden, gezellige restaurants en cafeetjes en invalswegen.

Beschrijving: Op de Italiëlei in Antwerpen staat dit gezellige appartement/ studio te koop. Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping (twee liften aanwezig).
We betreden het instapklare appartement via de inkomhal dat verder toegang biedt tot de ruime living en de open keuken voorzien van ijskast, spoelbak en kookvuur. In de living is er een aparte ruimte gecreëerd als slaapkamer. De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Ten slotte is er nog een aangenaam terras aan de voorzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:
- Zeer centrale ligging
- Aangenaam terras
- Bruikbare vloeroppervlakte: 51 m² cfr. EPC
- EPC: 498 kWh/ (m² jaar)
- P-score en G-score: A
“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid.

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in de stad Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds kl

Neem contact op