Appartement te koop

399000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11328560
Immoweb code : 11328560

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4
Virtueel bezoek

Omschrijving

Stijlvol appartement op een absolute toplocatie.

Dit prachtig en lichtrijk appartement op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerd project is een oase van stijl en comfort. Dit appartement is met zorg ontworpen en tot in de puntjes uitgevoerd met hoogwaardige materialen, waardoor een eigentijdse en luxueuze sfeer ontstaat.
Bij binnenkomst word je begroet door een adembenemende woonkamer met hoge plafonds, die het appartement een immens ruimtegevoel geeft. De open keuken aan de voorzijde geniet eveneens van veel lichtinval en is volledig geïnstalleerd met oven, vaatwasmachine, koelkast en diepvries. Op gebied van zowel functionaliteit als esthetiek heeft deze keuken alles te bieden.
Via de woonkamer betreden we een gang met een optie voor extra opbergruimte. Aan de rechterzijde vinden we vervolgens een ruime badkamer, compleet met een inloopdouche en nieuw badkamermeubel.
Aan het einde van de gang, aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich twee lichtrijke slaapkamers. De tweede slaapkamer kan ingericht worden als dressing of inspirerende thuiswerkruimte.
Dit prachtige appartement is gunstig gelegen in de levendige Volkstraat, te midden van het bruisende hart van Antwerpen. Geniet van het beste van het stadsleven met een overvloed aan boetieks, gezellige cafés, culinaire hotspots en culturele bezienswaardigheden op een steenworp afstand.
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op