Appartement te koop

235000€

1 slaapkamer 45 vierkante meters

Immoweb code : 11336350
Immoweb code : 11336350

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
45 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement (Nieuw en beter EPC)

Welkom bij dit gezellig artiestenappartement dat wacht om ontdekt te worden! Dit charmante verblijf bevindt zich in een rustig art decogebouw, genesteld in een autovrije straat, recht in het hart van het bruisende centrum, naast het iconische Bourla-theater.

Het appartement straalt warmte en karakter uit, met een aparte slaapkamer die een oase van rust biedt. De volledige parketvloer geeft een tijdloze uitstraling, terwijl de recente frisse verflaag een lichte en uitnodigende sfeer creëert.

Ontspan in het comfort van een eigen badkamer met bad en toilet, perfect om de dagelijkse beslommeringen achter je te laten. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt: kasten voor voldoende opbergruimte, een elektrisch kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, ijskast en een gezellige toog om te genieten van maaltijden of creatieve momenten.

Een uniek kenmerk van dit appartement is de aanwezigheid van een lift die direct stopt in je nieuwe thuis.

En alsof dat nog niet genoeg is, heb je toegang tot een prachtig gemeenschappelijk dakterras. Dit terras is slim ingedeeld om te voldoen aan al je wensen voor ontspanning en sociale momenten, met een adembenemend uitzicht als extra bonus.

Neem contact op