Appartement te koop

199000€

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 11346806
Immoweb code : 11346806

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Op te frissen appartement (62 m²) in hartje Antwerpen

Op te frissen appartement (62 m²) in hartje Antwerpen

Ligging: Dit op te frissen appartement staat te koop in hartje Antwerpen in de Koningstraat, vlakbij de studentenbuurt, de Meir en de Groenplaats. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, gezellige horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: In de Koningstraat in centrum Antwerpen staat dit op te frissen appartement te koop. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping.
We komen binnen via de inkomhal dat toegang biedt tot alle andere ruimtes. Het appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte door de grote raampartijen en een praktische keuken. Verder is er een ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche-in-badcombinatie. Ten slotte is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine en /of droogkast en een privatieve kelderberging.

Bijzonderheden:
- Gelegen in centrum Antwerpen
- Privatieve kelderberging
- Bruikbare vloeroppervlakte: 62 m² cfr. EPC
- EPC: 156 kWh/ (m² jaar)

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op