Appartement te koop

335000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11348076
Immoweb code : 11348076

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Duplex appartement met 2 slk op TOP locatie hartje 't Zuid

Ben je op zoek naar een authentieke woning in hartje Zuid van Antwerpen? Dit mooie duplex appartement van 110 m² bewoonbare oppervlakte, bevindt zich op het 3de verdiep van een historish pand (geen lift), temidden van een bruisende omgeving. Op het 1ste verdiep vh appartement wandel je binnen in een warme woonkamer vol licht met aansluitend een ingerichte keuken. Via een aparte traphal loop je door naar het bovenste verdiep, waar je een kleinere gastenkamer hebt en de badkamer. Daar bevindt zich een bad voorzien van glazen douchescherm, een toilet en een wastafel. Op het zelfde verdiep bevindt zich tot slot de master bedroom, die zelf ook nog eens als duplex is opgebouwd. Het lager gelegen gedeelte kan ingezet worden als bureau, netjes afgescheiden van het hoger gelegen slaapgedeelte, wat met een houten trap te bereiken is. In alle ruimtes ligt er een originele plancher vloer.
Als extra troef van het appartement, is er een aparte berging voor wasmachine/droogkast of ander gerief, die uiteindelijk ook toegang geeft tot het terras (+/-10 m²).
Het appartement is ideaal gelegen ad nieuw aangelegde Waalse kaaien, met heel wat horeca zaken, een Carrefour + Colruyt om de hoek: kortom, de ideale locatie voor de echte stadsliefhebber. Ook interessant als investering. Het appartement wordt momenteel verhuurd aan 995 EUR/maand. Dit huurcontract loopt af op 31/08/2024, maar indien gewenst kan dit verlengd worden naar 3/6/9j.
BEZOEKMOMENT ZATERDAG 8 JUNI: BEL VOOR AFSPRAAK

Neem contact op