Appartement te koop

* 2200000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11365017
Immoweb code : 11365017
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Luxe penthouse aan de Gedempte Zuiderdokken.

Op zoek naar high end wonen op een absolute toplocatie?

Deze penthouse maakt deel uit van een nieuwbouwproject van 5 appartementen in een prachtig gebouw dat in 1902 ontworpen werd. Het ontwerp van het gebouw en de luxueuze inrichting kregen vorm met respect voor het historische en authentieke karakter van het pand.
In de ruime, lichte leefruimte heb je een fantastisch zicht op het nieuw aangelegde park. Vanop het terras geniet u van alle rust en privacy. Op het terras bevindt zich ook een praktische opbergruimte.
De open keuken, ingericht met de hoogste kwaliteit aan materialen en alle toestellen die u zich kan wensen voor een unieke kookbeleving maakt van de woonruimte een echte leefruimte.De hoge plafonds versterken het ruimtegevoel nog meer.
Naast de keuken vindt u nog een praktische bergruimte.
De masterbedroom is voorzien van een ensuite badkamer met luxe sanitair, opnieuw afgewerkt in de hoogste kwaliteit, en een walk in dressing. De twee overige slaapkamers delen een douchekamer, ook tot in de puntjes afgewerkt.

De Gedempte Zuiderdokken zijn the place to be op het zuid van Antwerpen. Wonen op deze locatie betekent genieten van de unieke combinatie van een bruisend stadsleven met horeca en winkels én de rust van een prachtig park voor de deur. U bent op wandelafstand van het centrum van Antwerpen en vlakbij belangrijke invalswegen.

Mogelijks twee autostaanplaatsen te koop aan 70.000 euro/plaats.
Aankoop onder gemengd stelsel, re

Neem contact op