Appartement te koop

948000€

3 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11371713
Immoweb code : 11371713

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Residentie de Academie: waar historische Grandeur en hedendaagse luxe één worden.

Met gepaste trots stellen we u residentie De Academie voor, een uitzonderlijk nieuwbouwproject op de site van de legendarisch kappersschool “Academie Verbist”

Met een minimale oppervlakte van 162 m² bieden deze ruime appartementen een oase van luxe. Elk aspect, van de strakke architectuur, energetische prestaties zoals warmtepomp en vloerverwarming tot de verfijnde interieurafwerking, is ontworpen om de meest veeleisende kopers te bekoren.

Genesteld in het hart van Antwerpen biedt dit project een ongeëvenaarde locatie. Op een steenworp vinden we een overvloed aan culinaire hoogstandjes, culturele ervaringen en luxe winkels.
De gelijkvloerse en eerste verdieping is met zijn 231 m² meteen de ruimste van allemaal en doet dankzij de indeling en oppervlakte eerder denken aan een huis dan een appartement. De eerste verdieping bestaat uit een inkomhal voorzien van vestiaire en separaat toilet, zeer ruime leefruimte met open keuken, berging, twee slaapkamers (waarvan een met aansluitend terras), twee badkamers, dressing en tweede toilet. De onderliggende verdieping beschikt over een ruime polyvalente ruimte (extra zithoek, bureau,..) berging, toilet, slaapkamer nummer drie en badkamer nummer drie. Van hieruit heeft u toegang tot terras nummer twee en de gezellige, privatieve stadstuin!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak waar we dit project graag aan u voorstellen!

Neem contact op