Appartement te koop

189000€

1 slaapkamer 64 vierkante meters

Immoweb code : 11372470
Immoweb code : 11372470

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
64 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Te renoveren appartement (64 m²) in hartje Antwerpen

Te renoveren appartement (64 m²) in hartje Antwerpen

Locatie: Dit te renoveren appartement staat te koop in de Lange Noordstraat in centrum Antwerpen. Het appartement ligt op wandelafstand van de universiteitsbuurt, de Groenplaats en de Grote Markt. In de nabije omgeving zijn er verschillende scholen, hippe winkels, gezellige horecagelegenheden en openbaar vervoer.

Omschrijving: In de Lange Noordstraat in hartje Antwerpen staat dit te renoveren appartement te koop. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig gebouw.
We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de andere ruimtes. Aan de voorkant van het gebouw is de living en de badkamer voorzien van douche en lavabo gelegen. Verder is er nog een ruime keuken en de slaapkamer. Ten slotte beschikt het appartement ook nog over een privatieve kelderberging.

Bijzonderheden:
- Gelegen in hartje Antwerpen
- Elektriciteit conform AREI
- EPC: 262 kWh/ (m² jaar)
- Bruikbare vloeroppervlakte: 64 m² cfr. EPC
- P-score en G-score: C

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in de stad Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op