Appartement te koop

389000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11393551
Immoweb code : 11393551

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2020
Verdieping : 6

Omschrijving

Prachtig 2 slaapkamer appartement in residentie Cadiz

Dit prachtig 2 slaapkamer appartement is gelegen op de 6de verdieping van residentie ‘ Cadiz’ in de populaire Cadixwijk op het bruisende Eilandje. In de onmiddellijke omgeving vinden we verschillende gezellige bars en restaurantjes. Daarnaast zijn ook alle dagdagelijkse faciliteiten zoals een supermarkt, apotheek, bank, enz. aanwezig.
De zeer centrale ligging in de nabijheid van de haven zorgt tevens voor een vlotte bereikbaarheid via de belangrijke verkeersaders maar ook via het openbaar vervoer. De vernieuwde tramlijn stopt voor de deur en brengt je helemaal tot aan het centraal station. Rijdt u graag met de fiets? Dan zijn de stadsfietsen van Velo ideaal om tot uw bestemming te geraken. Toch liever met de wagen? Dan kan u makkelijk parkeren in de beschikbare ondergrondse parkeergarage.
Het appartement beschikt over een inkomhal met apart toilet, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en een ruime ingemaakt kast.
De mooie lichte leefruimte is voorzien van een ruime keuken met eiland.  Deze woonkamer geeft uit op het ruime terras waar u vanaf de middag tot laat in de avond kan genieten van het zonnetje! De badkamer is voorzien van een ligbad met douche configuratie en een wastafel met enkele lavabo.
Staanplaats @ 39.000

Neem contact op