Appartement te koop

500000€

2 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11393644
Immoweb code : 11393644

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Multifunctioneel appartement in het hart van de stad

Gelegen op een gunstige locatie, is dit 145 vierkante meter grote appartement momenteel opgedeeld in een deel atelier/kantoorruimte en een studio-appartement. Echter, met de juiste aanpassingen kan dit een uitnodigend, lichtrijk appartement worden, perfect om in te wonen of te werken. Of nog beter een combinatie van beide!

Het appartement kan men betreden via 2 verschillende inkomdeuren. Via de eerste inkomdeur kom je binnen in de open atelierruimte, waar eveneens sanitaire voorziening is. Door de andere deur kom je binnen in het studio-appartement dat momenteel is opgedeeld als inkomhal - knusse leefruimte met kitchenette - slaapkamer en badkamer met ligbad. Het pand baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen aan de voorzijde. De mogelijkheid om deze ruimtes opnieuw in te delen biedt een wereld aan mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar. Parkeervoorziening rechtstreeks via het gebouw te betreden, er is een mogelijkheid tot 3 autostaanplaatsen bij aan te kopen (40.000 euro/pax)

De centrale ligging zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid tot alle voorzieningen, waaronder winkelstraat de Meir, vele restaurants en openbaar vervoer. Doch geniet men van rust door de doodlopende straat. Monumenten zoals de Kathedraal, de Handelsbeurs en centraal station bereik je eveneens op wandelafstand.

Neem contact op