Appartement te koop

995000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 10782844
Immoweb code : 10782844

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxe en unieke appartement Te Koop

Ontdek het ultieme luxe appartement van je dromen! Dit hoogwaardig gerenoveerde appartement van 290m2 is een oase van comfort en stijl. Met een modern interieur en prachtige ingebouwde meubels, biedt deze woning een ongeëvenaarde leefruimte. Stap binnen in de dubbele salon en laat je betoveren door de elegantie die je omringt.

Dit appartement beschikt over een dubbele salon, perfect om te ontspannen en gasten te ontvangen. Met 4 ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Daarnaast zijn er nog 2 extra badkamers en 3 wc's voor uw comfort.

Geniet van de rust en sereniteit op de twee terrassen aan de achterkant, met een groen uitzicht op zowel het harmoniepark als de gemeenschappelijke tuin. Ervaar het gevoel van harmonie terwijl je ontspant in de prachtige groene omgeving.

Dit appartement heeft ook een eigen parkeerplaats en 2 opbergkamers, zodat je altijd voldoende ruimte hebt voor al je behoeften. Veiligheid staat voorop, met een gepantserde beveiligde deur die gemoedsrust biedt aan jou en je dierbaren.

Bovendien voldoet de elektriciteit aan alle veiligheidsnormen, met een positieve keuring. Met een EPC-score van B ben je verzekerd van een energiezuinige woning die je helpt besparen op je energierekening.

Dit luxe appartement op de eerste verdieping is een unieke kans om te genieten van een hoogwaardige levensstijl met alle moderne voorzieningen. Mis deze gelegenheid niet en neem vandaag nog contact met ons op voor …

Neem contact op