Appartement te koop

1 slaapkamer 40 vierkante meters

Immoweb code : 11133082
Immoweb code : 11133082

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
40 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

VERKOCHT !! Nieuwbouwstudio in het hartje van Antwerpen!

VERKOCHT !! Nieuwbouwstudio in het hartje van Antwerpen!

Indeling:
Dit moderne nieuwbouw studio in de Provinciestraat biedt het beste van twee werelden: het is gelegen in een levendige buurt, maar biedt toch een rustige en comfortabele woonomgeving. Het appartement beschikt over een ruime woon- en slaapkamer met grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en een aangename sfeer creëren. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van moderne apparatuur, waardoor koken en dineren een waar genot wordt. De badkamer is modern en heeft een douche, toilet en wastafel. Verder vinden we ook twee handige bergruimte waaronder één met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Bij de studio hoort een autostaanplaats, deze is verplichtbij aan te kopen voor een prijs van €20.000. Tot slot biedt het terras een perfecte buitenruimte om te ontspannen.

Dit moderne nieuwbouw studio in de Provinciestraat heeft niet alleen een uitstekende locatie en een eigen autostaanplaats, maar biedt ook nog een extra voordeel: een gemeenschappelijke fitnessruimte in het gebouw.

Kortom, dit nieuwbouw studio biedt een comfortabele en moderne woonervaring met veel gemak en een ideale locatie in een levendige buurt.

Bijzonderheden:
·E28
·P-score: D, G-score: D
·Onder registratierechten!
·Autostaanplaats
·Fitnessruimte
·Gordijnen en verlichtingen aanwezig
·Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Neem contact op