Appartement te koop

398000€ Oude prijs € 429.000

4 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 11142423
Immoweb code : 11142423

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

CLASSY RETRO RETREAT VAN 200 m²!

VIA LAGENCE-IMMO.BE KAN JE ONLINE EN 24/7 EEN BEZOEK INPLANNEN
Dit 60s appartement met z’n sobere grandeur is iets voor vintage adepts! Bovendien zijn Harmoniepark, het Groen Kwartier, supermarkten, scholen, OV, toprestaurants, cultuur en ’t Stad om de hoek.
Met de lift zoef je naar dit kleinood op de zevende dat maar liefst een hele verdieping beslaat.
De nachthal met dambordmotief is riant met een feest aan ingemaakte kasten.
Rechts de diepe, goed uitgeruste keuken met kasten te over en funky ontbijtcorner. Hier proef je die sixties sfeer al ten volle.
Aangrenzend de imposante rechthoekige living met glazen openslaande deuren. Hoge plafonds, authentiek mozaïekparket, granieten vensterbanken en radiatoren met sierroosters ritmeren de sfeer. Deze space met panoramic view kan je echt je eigen signatuur geven. Van lawaai heb je geen last dankzij de recente dubbele beglazing.
En dan de weelde van 4 slaapkamers: alle uitzonderlijk ruim met veel ingebouwde kasten. De 2 masters grenzen aan het terras dat de hele breedte van de achtergevel beslaat. Met uitzicht op het groen is dit een plekje om comfy te onthaasten.
Tot slot zijn er een apart toilet en 2 badkamers, waarvan 1 met toilet. Beide zijn voorzien van ligbad, dubbele wastafel, handdoekdroger en bergruimte.
Kelderberging en geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplek op straat,parking: (VP 25.000€)

Neem contact op