Appartement te koop

255000€

1 slaapkamer 55 vierkante meters

Immoweb code : 11301233
Immoweb code : 11301233

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
55 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar gelijkvloers appartement met terras op toplocati

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met fantastisch terras in het hartje van het Antwerpen? Lees hier dan zeker even verder!

Hier geniet u vandaag van alle hedendaagse faciliteiten: leuke restaurants en trendy kunstgalerijen, retail en detailhandel, openbaar vervoer en een open woonomgeving.

De kwalitatieve renovatie, fantastische terras, uitstekende ligging op toplocatie en vlotte verbinding nabij scholen, openbaar vervoer en invalswegen zijn slechts enkele troeven van dit appartement.

Het appartement is gevestigd op de gelijkvloerse verdieping van een gerenoveerd appartementsgebouw. Bij het binnenkomen in het appartement merken we onmiddellijk de ruime en lichtrijke leefruimte op met gezellige zithoek en ruimte voor een grote eettafel. De open keuken is voorzien van alle toestellen en geeft uit op het goed georiënteerde en super gezellige terras. Verderop vinden we een zeer ruime slaapkamer met voeldoende kastruimte. Aansluitend bevindt zich de badkamer met grote inloopdouche en lavabo in meubel. Een aparte bergruimte met aansluiting voor was-en droogmachine bevindt zich in de leefruimte. Tenslotte is er ook nog een aparte toilet.

Troef: conforme elektrische keuring!

Is dit instapklaar appartement precies wat u zoekt? Contacteer dan snel de makelaar voor een afspraak!
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op