Appartement te koop

418000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 11323856
Immoweb code : 11323856

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Ruim appartement (130 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en

Ruim appartement (130 m²) met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 terrassen in Antwerpen.

Het pand is gelegen tegenover het stadspark. Dankzij de centrale ligging is het vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, het velo-deelsysteem en de wagen.

Het appartement bevindt zich op de zevende verdieping van een gebouw van 9 hoog, waarvan het dak conform geïsoleerd is in 2022. De vaste kosten bedragen €320/maand en omvatten water (per aandeel), verwarming (gas met tussenmeters), blokpolis, onderhoud van de gemene delen, afvalophaling en syndicus. Het appartement is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. De elektriciteit is AREI-conform.

Je komt binnen in de open inkomhal met ingemaakte vestiairekast. Vooraan bevind woonkamer (33 m²) met aangrenzend de leefkeuken (14 m²). Vanuit beide ruimtes heb je een uniek zicht over het stadspark. De eerste slaapkamer is 8 m² groot en beschikt over een aangrenzende douchekamer met wc en biedt toegang tot een eerste terras (2 m²) met oost-oriëntatie. De overige 2 slaapkamers zijn 12 m² en 19 m² groot en vanuit de grootste heb je toegang tot het tweede terras (4 m²) met panoramisch zicht. De tweede badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en wc. Ook is er nog een aparte berging/wasplaats aanwezig in het appartement.

Ruim wonen op een centrale locatie in hartje Antwerpen? Het kan! Bewoonbare opp. 130 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat.Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo

Neem contact op