Appartement te koop

349000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11340425
Immoweb code : 11340425

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmant 2 slpk appartement exclusief autostaanplaats

Wens jij ook een prachtig uitzicht op het Stadspark? Laat u dan vooral charmeren door dit licht, ruim en gezellig te maken 2 slaapkamer appartement. De woonkamer is voorzien van dubbele beglazing, parket en kijkt elk jaargetij uit op het ongelooflijk kleurenpalet van het Stadspark.
De inkomhal geeft toegang tot de geïnstalleerde keuken, het toilet met lavabo en de lange nachthal. Aansluitend bij de keuken treft u een terrasje (4 m2) dat heden is voorzien van ramen en elektrische rolluik.
Achteraan bevindt zich een masterbedroom met dubbele beglazing, parket met net daarvoor de badkamer. Wens je een 2de slaapkamer of bureel of een dressing? De 2de kamer is zeker een meerwaarde om uw comfort optimaal te maken.
Verder is er nog extra berging in de kelderverdieping. Hou je van nog meer comfort? Exclusief : ondergronds autostaanplaats : 30.000 euro - te bereiken vanuit de achterliggende straat.

Wens je jouw huis, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom te verkopen? Op zoek naar een vastgoedmakelaar voor de verhuur of het beheer van jouw eigendom(men)?
Abricasa staat voor een persoonlijke vastgoedbegeleiding van A tot Z! Leer ons kennen!
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 03 259 04 04 of spring binnen op ons kantoor te Kasteelstraat 58 - 2000 Antwerpen! Je bent van harte welkom!

Neem contact op