Appartement te koop

549000€

4 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 11340636
Immoweb code : 11340636

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Dubbel dakappartement nabij het Harmoniepark

Dubbel dakappartement ( ca 228 m² ) nabij de Mechelsesteenweg en het Albertpark

De woning betreffen twee appartementen die in praktijk zijn samengevoegd. Indien gewenst is het zeer goed mogelijk om deze te gebruiken als kangoeroewoning of als dubbelwoonst.

Men bereikt dit dubbel hoekappartement op de 8 ste en hoogste verdieping via de lift.
De inkomhal afgewerkt met marmeren tegels en vestiaire geeft meteen toegang via een dubbele deur tot de zeer ruime eetplaats op parket, de leefkeuken en de living. Indien gewenst kunnen de 3 delen afgesloten worden via geïntegreerde schuifdeuren. Zowel de eetplaats als de living beschikken over grote ramen en blokjesparket en airco. De leefkeuken beschikt over een kookeiland, Siemens toestellen ( inductiekookvuur, frigo, diepvries, warmeluchtoven ) en is afgewerkt met een keramische tegelvloer en heeft inbouwkasten op maat. De living beschikt over een OH op gas met warmterecuperatie.
Daarnaast beschikt het appartement over 4 à 5 slaapkamers met reversible airco ( koeling / verwarmen ) en 2 badkamers. 3 slaapkamers worden momenteel gebruikt als resp.kantoor, dressing en overdekt/afgesloten terras. De hoofdbadkamer bevindt zich naast de masterbedroom en beschikt over een ruime inloopdouche, wc, dubbele wastafel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Badkamer 2 beschikt eveneens over een inloopdouche en een wastafel. Separaat toilet. 2 kelders. Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats in de onmiddellijke

Neem contact op