Appartement te koop

275000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11343705
Immoweb code : 11343705

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Gerenoveerd appartement (93 m²) gelegen in de Harmoniewijk

Gerenoveerd appartement (93 m²) gelegen in de Harmoniewijk

Locatie: Dit gezellig en instapklaar appartement staat te koop in de Lange Lozanastraat in Antwerpen. In de nabije omgeving zijn er invalswegen, hippe cafeetjes en restaurants, talrijke winkels en het centrum van de stad.

Omschrijving: In de Lange Lozanastraat staat dit aangename appartement te koop. Het instapklare en recent gerenoveerde appartement is gelegen op de vierde verdieping (lift aanwezig).
We betreden het appartement via de gezellige leefruimte met een gedeeltelijke open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort en een mooie afwerking. Verder is er een moderne badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche en twee aangename slaapkamers.
Ten slotte beschikt het appartement over een privatieve kelderberging.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Gezellige en hippe buurt
- Kelder
- Gemeenschappelijke fietsenstalling
- EPC: 101 kWh/ (m² jaar)
- Bruikbare vloeroppervlakte: 93 m² cfr. EPC

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op