Appartement te koop

255000€

1 slaapkamer 64 vierkante meters

Immoweb code : 11372466
Immoweb code : 11372466

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
64 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement (64 m²) vlakbij 't Zuid

Instapklaar appartement (64 m²) vlakbij 't Zuid

Locatie: Dit gezellig en instapklaar appartement staat te koop in de rustige Victor Driessensstraat in Antwerpen. In de Nabije omgeving zijn er invalswegen, hippe cafeetjes en restaurants, talrijke winkels en het populaire Antwerpen-Zuid.

Omschrijving: In de Victor Driessensstraat staat dit aangename appartement te koop. Het instapklare en recent gerenoveerde appartement is gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalig gebouw.
We betreden het appartement via de gezellige leefruimte met gashaard. Aan de achterkant van het appartement bevindt zich de volledig uitgeruste keuken voorzien van ijskast, oven, kookvuur en afwasmachine. Verder is er een moderne badkamer met toilet, lavabo en bad-in-douche-combinatie en een ruime slaapkamer.
Ten slotte beschikt het appartement over een wasruimte en een privatieve kelderberging.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Kleinschalig gebouw (nauwelijks gemeenschappelijke kosten)
- Eigen meters (water, gas, elektriciteit)
- Gezellige en rustige buurt
- EPC: 277 kWh/ (m² jaar)
- Bruikbare vloeroppervlakte: 64 m²
- P-score en G-score: D

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.

Neem contact op