Appartement te koop

419000€

2 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11409308
Immoweb code : 11409308

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Betreed dit prachtige, gerenoveerd appartement en laat je betoveren door de unieke combinatie van modern comfort en tijdloze charme. Gelegen aan de rand van het rustgevende stadspark, biedt deze woning twee royale slaapkamers, een veelzijdige kantoorruimte, een uitnodigende centrale inkomhal en een overvloed aan natuurlijk licht.

Een gastvrije centrale inkomhal vormt een naadloze verbinding tussen de verschillende ruimtes, waardoor een gevoel van harmonie en eenheid ontstaat. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig groen uitzicht op het stadspark, waardoor een verkwikkende en inspirerende omgeving ontstaat.

Bereid heerlijke maaltijden in de aparte keuken, compleet met moderne apparatuur, en ontspan in de ruime badkamer, waar comfort en functionaliteit samenkomen. Bovendien voegen authentieke elementen, zoals prachtige houten vloeren, ramen met glas in lood en andere historische details, een gevoel van karakter en geschiedenis toe aan de ruimte.

Mis deze zeldzame kans niet om te wonen in dit prachtige appartement met uitzicht op het stadspark, waar luxe, comfort en authenticiteit samenkomen voor een buitengewone woonervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat dit appartement te bieden heeft! EPC: 177 kWh/m², P-score: D, G-score D. Sted info in aanvraag.

Neem contact op