Appartement te koop

435000€

2 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 11413867
Immoweb code : 11413867

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek appartement in de wijk Zurenborg.

Dit charmant en lichtrijk duplex-appartement op de eerste verdieping van een volledig gerenoveerd project is een oase van stijl en comfort. Dit appartement is met zorg ontworpen en tot in de puntjes uitgevoerd met hoogwaardige materialen, waardoor een eigentijdse en luxueuze sfeer ontstaat.

Bij binnenkomst word je begroet door een adembenemende woonkamer met hoge plafonds. Deze geven het appartement een immens ruimtegevoel. De open keuken aan de achterzijde geniet eveneens van veel lichtinval en is volledig geïnstalleerd met oven, vaatwasmachine, koelkast en diepvries. Op gebied van zowel functionaliteit als esthetiek heeft deze keuken alles te bieden. Via de keuken heb je toegang naar de mooie (24m²) tuin op de begane grond.
Op de gelijkvloerse verdieping is er een ruime slaapkamer met bijhorende badkamer, compleet met een inloopdouche, dubbel badkamermeubel, wc en berging.
De tweede slaapkamer op de 1ste verdieping kan ook worden ingericht als leefruimte of inspirerende thuiswerkruimte.

Dit prachtige appartement is gunstig gelegen op het levendige Zurenborg waar men kan genieten van het beste van het stadsleven met een overvloed aan gezellige cafés en culinaire hotspots op een steenworp. Het toeristische centrum van Antwerpen ligt op fietsafstand en is ook zeer makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op