Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11285113
Immoweb code : 11285113

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim, karaktervol en lichtrijk 2 slpk. appt. | Tentoonstelli

VIA LAGENCE-IMMO.BE KAN JE ONLINE EN 24/7 EEN BEZOEK INPLANNEN
Welkom in dit solide appartement doordrenkt met de tijdloze charme van het Mid Century tijdperk. Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door de inkomhal met handige vestiaire en gastentoilet.
De ruime woon- en leefruimte, met warme Merbau parketvloeren en overvloedig natuurlijk licht door de grote ramen, biedt een gezellige ambiance. Terug in de hal leidt een brede doorgang je naar de keuken, uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, dampkap, oven en koelkast, plus opbergruimte voor al je kookbenodigdheden. Vanuit de keuken stap je zo het intieme, ingesloten terras op, perfect voor ontspanning. En voor wie droomt van een grotere keuken, biedt het terras de mogelijkheidtot uitbreiding tot een nog grotere leefkeuken.
Het slaapgedeelte biedt aan de voorzijde een royale slaapkamer met grote dressingkast, en aan de achterzijde een tweede grote slaapkamer. Tussen beide slaapkamers bevindt zich de badkamer, die met wat opknapwerk kan worden omgetoverd tot een ware badkamer-sanctuary.

Als kers op de taart beschikt dit appartement over een inpandige garagebox (VP 27.500€). Daarnaast is er een gemeenschappelijke kelder, een fietsen berging en een eigen was- en bergruimte
De locatie van dit appartement is ideaal, met de bruisende stad, winkels, parken en openbaar vervoer binnen handbereik en toch omgeven door groen en rust. Welkom thuis!

Neem contact op