Appartement te koop

179000€

3 slaapkamers 77 vierkante meters

Immoweb code : 11302206
Immoweb code : 11302206

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklaar appartement (77 m²) met authentieke voorgevel en

Instapklaar appartement (77 m²) met authentieke voorgevel en 3 slaapkamers te koop!

Ligging: Dit drie slaapkamer appartement is zeer centraal gelegen aan het Valaar te 2018 Antwerpen met ideale ligging van grote invalswegen (A12, E19 en de ring van Antwerpen). De wandelafstand naar het openbaar vervoer (bus, tram, metro) zorgt voor een ideale verbinding richting het centrum van stad Antwerpen. Ook zijn winkels en scholen op wandelafstand bereikbaar.

Omschrijving: Men betreedt het appartement via de inkomhal. In deze inkom vinden we een toilet terug. Deze geeft ook meteen toegang tot de eerste slaapkamer. Eenmaal in de open leefruimte, vinden we achteraan de keuken terug. Deze keuken is voorzien van een enkele spoelbak, oven met gasvuur en dampkap en is recent opgefrist. De badkamer is uitgerust met douche in bad en enkele wastafel.
Overigens vinden we drie slaapkamers terug in het appartement.
Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing in pvc, wat bedraagt aan een optimale isolatie en een aangename leefomgeving.

Ideaal voor eigen bewoning of als investering.

Bijzonderheden
- Instapklaar
- Prima ligging
- Bewoonbare oppervlakte van 77 m² cfr. EPC
- P & G-schore: C
- Vrij bij akte
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op