Appartement te koop

214500€

2 slaapkamers 79 vierkante meters

Immoweb code : 11342838
Immoweb code : 11342838

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
79 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklaar twee slaapkamer appartement op centrale ligging

Ontdek dit prachtige, lichtrijke twee slaapkamer appartement op een ideale locatie in Antwerpen.

Met zijn ligging op de derde verdieping en omgeven door groen, biedt dit appartement een oase van rust nabij de stad. Geniet van de nabijheid van het bruisende centrum, diverse parken zoals Park Den Brandt, scholen, winkels en openbaar vervoer, allemaal binnen handbereik. Bovendien biedt dit appartement een vlotte verbinding met belangrijke invalswegen zoals de A12, de Ring en de Singel, waardoor u gemakkelijk naar alle uithoeken van de stad en daarbuiten kunt reizen.

Binnen in het appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met bergruimte, een gastentoilet en een vestiaire. De woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eettafel, met een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De volledig gerenoveerde keuken is uitgerust met moderne apparatuur en komt uit op een heerlijk terras, ideaal om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie of een aperitief.

Via de nachthal bereikt u de twee comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een dressing. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, en biedt tevens ruimte voor een wasmachine.

Het appartement is door de jaren heen goed onderhouden en gemoderniseerd, met onder andere hoogrendementsbeglazing op kunststof voor een uitstekende energieprestatie (B-label).

*Bodemattest en stedenbouwkundige inlichtingen in aa

Neem contact op