Appartement te koop

370000€

4 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11343774
Immoweb code : 11343774

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Gerenoveerd app. met 4 SLPKS en 2 BDKS!

Dit ruim en lichtrijk 4 slaapkamer appartement met gunstig EPC (B) werd recent opgewaardeerd en ligt op de 2e verdieping van een klein gebouw met lage maandelijkse lasten. Met het openbaar vervoer, invalswegen, scholen, parken en winkels op wandelafstand, heeft dit appartement een Mobiscore van 9,2/10! Op zoek naar een ruim appartement voor eigen bewoning, co-housing of investering, dit appartement heeft het allemaal en is onmiddellijk beschikbaar.

Inkomhal, woonkamer & keuken:
De inkomhal omvat een ingemaakte vestiaire, parlofoon, rookmelder en karaktervolle vloer. De woonkamer geniet van veel natuurlijk licht, een leuke accent-muur en kan makkelijk worden uitgebreid door toevoeging van de aanpalende slaapkamer. De keuken voorziet in veel werk- en opbergruimte en omvat een inductievuur, oven, dampkap, vaatwasser en dubbele lavabo.

Slaapkamers, badkamers & toilet:
Het appartement heeft 4 volwaardige slaapkamers met voldoende plek voor een dubbel bed in combinatie met nachtkastjes, bureau, grote kleerkast en zo veel meer. Deze omvangrijke kamers lenen zich ook perfect tot bureelruimte, hobbykamer, speelkamer, dressing, ... U beschikt over 2 badkamers met elk een inloopdouche, wasmeubel en spiegel met led. In de grootste badkamer zijn er nog 2 hangkasten en de aansluiting voor de wasmachine. Het toilet met handenwasser is apart.

- EPC B
- EK conform
- Asbestveilig
- 134m² cfr. EPC
- Beperkte lasten (€ 66/m) KIJK VOOR MEER INFO &

Neem contact op