Appartement te koop

145000€

2 slaapkamers 74 vierkante meters

Immoweb code : 11348978
Immoweb code : 11348978

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Te renoveren appartement (74 m²) met 2 slaapkamers en terras

Het pand is uiterst gunstig gelegen en is vlot bereikbaar met bus, tram, trein, auto en velo. De snelweg bereik je in luttele minuten, er is een ruim aanbod aan velo-stations en ook aan openbare vervoersmogelijkheden is er geen gebrek in de nabije omgeving. Kortom: de locatie bij uitstek voor wie wil profiteren van een goede bereikbaarheid en een vlotte verbinding tot de stad en ver daarbuiten!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw van 17 hoog, waarvan het dak geïsoleerd is. De vaste kosten bedragen plusminus €275/maand (incl. verwarming, water, onderhoud en verbruik gemene delen). De verwarming is collectief op stookolie. Het lichtrijke appartement is nog volledig naar eigen smaak te renoveren, wat voor veel mogelijkheden zorgt. De muren zijn reeds bezet. De leidingen en elektriciteitsinstallatie werden vernieuwd.

Je komt binnen in de lichtrijke woonkamer met halfopen keuken, goed voor een oppervlakte van zo’n 39 m². De 2 volwaardige slaapkamers zijn 9 m² en 16 m² groot en vanuit de grootste heb je toegang tot het oost-georiënteerde terras (7 m²). De badkamer is ook nog volledig naar eigen smaak in te richten en is 4 m² groot. De wc is apart. Ook is er nog een ingemaakte kast aanwezig in het appartement.

Tot slot staat er nog een kelderberging ter beschikking. Bewoonbare opp. 74 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een

Neem contact op