Appartement te koop

969500€

2 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 10751371
Immoweb code : 10751371

Overzicht

2 slaapkamers
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 22

Omschrijving

Penthouse met terras en spectaculair zicht nabij het Eilandj

Deze nieuwe penthouse bevindt zich op de 22ste verdieping van een luxueus afgewerkt appartementsgebouw op een steenworp van het Eilandje, één van de exclusiefste buurten van Antwerpen stad. De term "Doktoren" verwijst zowel naar de nabijheid van het Kempisch Dok als het nieuwe Ziekenhuis "Cadix".

Via de luxueuze inkomhal op marmer en één van de drie liften bereikt men de 22 ste en 2de hoogste verdieping van het appartementsgebouw. De gepantserde deur verleent toegang tot het appartement waarbij zich aan de rechterzijde het woongedeelte bevindt en aan de linkerzijde het privégedeelte. Een ruim terras strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement en biedt een spectaculair zicht op de volledige Scheldebocht, het historisch centrum en de Haven.

Het rechtergedeelte bestaat uit een ruime living / eetplaats op parket en de open keuken met wit marmeren keukenblok, voorzien van alle toestellen. Meteen hierop aansluitend een ruim terras met een adembenemend perspectief.
Het linkergedeelte bestaat uit 2 slaapkamers op parket en 2 badkamers, nl. enerzijds een doucheruimte met wastafel met wand in aardewerkkleurige marmer en anderzijds een ligbad met wastafel in smaragdgroene marmer die een geheel vormt met de masterbedroom. Aansluitend op beide slaapkamers een terras. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostaanplaatsen aan 30.000 euro / P en kelders à 4500 euro / kelder. Verkoop onder BTW stelsel.
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op