Appartement te koop

319000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11346734
Immoweb code : 11346734

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Strak, gerenoveerd appartement op L.O.

Strak, gerenoveerd appartement op Linkeroever met prachtig uitzicht. In een mooi, verzorgd gebouw dat verschillende architectuurprijzen won, vind je op het derde dit instapklare appartement.
Je stapt het appartement zelf binnen in de grote, open inkomhal, waar alle ruimtes op uitkomen. De prachtige, donkergrijze XL-tegel in natuursteen die je hier ziet, loopt door in alle ruimtes. De leefruimte vooraan lonkt meteen: een open plek waar het licht royaal binnenvalt, inclusief een strakke, nieuwe witte leefkeuken met alles erop en eraan. Met z’n witte frontjes en zwarte werkblad is die tijdloos, met een inductievuur, een dampkap, oven, microgolf, koelkast met vriesvak, ingewerkte dubbele spoelbak en vaatwasser in het kookeiland, spoelbak en heel wat kastruimte. Naast de keuken heb je nog een nis voor extra bergruimte, met plaats voor een grote eettafel ernaast. In het salongedeelte heb je plaats voor een grote zithoek, mét zicht op groen, dankzij de grote kamerbrede ramen hier.
In de hal bevindt zich een apart gastentoilet, met de badkamer er net naast. Je hebt hier een inloopdouche met matzwart kraanwerk, een grote lavabo met onderkast, een spiegel met verlichting, een handdoekenradiator en aansluiting voor was en droog.
De twee ruime, lichte slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van het appartement, als je binnenkomt links, met plaats genoeg voor een dubbel bed en een kleerkast.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12519/

Neem contact op