Appartement te koop

325000€

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 11350122
Immoweb code : 11350122

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Futureproof appartement met huge terras

Wonen op de oever van het Galgenweel en toch dichtbij de Stad? Check. Veel daglicht? Check. Huge terras? Check. Lees snel meer over dit nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras.

Gelegen residentie ‘MINT’ in een autoluwe nieuwbouwwijk op Linkeroever vlakbij het Galgenweel. De ideale uitvalsbasis op een boogscheut van de stad en toch midden in het groen. Supermarkten, scholen en de leuke horecazaken zijn te voet bereikbaar. Direct aan openbaar vervoer, velostations, verschillende invalswegen en de Ring.

•?Schitterende lichtinval
•?Huge terras
•?Futureproof
•?Aankoop onder verkooprecht

De inkomhal met gastentoilet leidt naar de leefruimte. Die geeft direct een ‘waaaauw’ door de schitterende lichtinval dankzij de hoeklocatie en de kamerhoge raampartijen. De ingerichte keuken met eiland wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in huis! Vanuit de leefruimte is er toegang naar het terras met zuid oriëntatie. Zalig vertoeven in deze autoluwe buurt. De 2 slaapkamers delen een badkamer. De badkamer omvat een inloopdouche en een wastafel en handoekdroger. Verder nog een technische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Ondergronds biedt een kelder veel extra opbergmogelijkheden. Autostaanplaats kan worden aangekocht aan € 25.000. In de gemeenschappelijke fietsenberging staat jouw stalen ros veilig achter slot en grendel.

Curious for more? Maak snel een afspraak!

Neem contact op