Appartement te koop

398000€

2 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11406328
Immoweb code : 11406328

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Op zoek naar net iets meer luxe om te wonen?

Dit prachtig luxueus appartement kan voor u zijn. Het appartement op de eerste verdieping heeft in 2020 een ware metamorfose ondergaan. De woonlocatie 'Country Gardens' is rustig gelegen op de groene rand van Antwerpen-Linkeroever. We hebben maar liefst 131m² woonruimte en elke plaats heeft een wauw-factor. Alle materialen zijn van een hoogstaande kwaliteit.
Ruime inkomhal met ingemaakte kasten. Prachtige leefruimte (45m²) met keuken, eetplaats en aansluitend een fijn terras met groen uitzicht (14m²). De keuken is volledig uitgerust met hedendaags comfort en natuursteen. Aansluitend is er een berging voor wasmachine, droogkast, ed.
Vanuit de ruime inkomhal bereikt men een apart toilet en een kwalitatieve badkamer (11m²). Hier bevindt zich een dubbele wastafel met natuursteen, een ligbad, inloopdouche en toilet.
De twee slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten (18-13,5m²). Er bevindt zich een tweede terras (5m²) aansluitend met de grootste slaapkamer.
Alle ruimtes zijn voorzien met een visgraatparket of duurzame keramische tegel. Bij het appartement hoort een staanplaats met een aanpalende berging (24m²). Een oplaadpunt voor de elektrische wagen/fiets is voorzien.
Er is nog een mogelijk om een extra staanplaats met berging bij te kopen (16m²).

Neem contact op