Appartement te koop

189000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 10870700
Immoweb code : 10870700

Overzicht

2 slaapkamers
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Comfortabele, Residentiële woning dichtbij afrit autosnelweg

De woning heeft 2 slaapkamers en één kamer (zonder ramen) die kan dienen als dressoir of bureau. Daarnaast beschikt de woning over een ruime badkamer met inloopdouche en twee wastafels. Er is ook een tweede (gasten)wc. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, fornuis en elektrische kookplaat. De gang is breed, wat een gevoel van ruimte creëert, evenals de hoge plafonds van ongeveer 2m70.

Verder heeft de woning een klein balkonnetje. De ramen zijn van aluminium dubbelglas. Er is een gemeenschappelijke achtertuin, zoals te zien is op de foto's. Het is mogelijk om een garagebox of een staanplaats te huren.

De woning bevindt zich op 20 minuten loopafstand van de Meir en op een kwartier van het Sportpaleis. Er is een school in de straat, en een ruim aanbod van winkels in de buurt, waaronder AH, Lidl en Aldi. De straat eindigt bij het oude Stuivenbergziekenhuis. Voor mijn werk moet ik soms naar Brussel; de aansluiting naar de snelweg is zeer goed, slechts 5 minuten en je bent op de Ring. De woning wordt verkocht zonder tussenkomst van een immobiliënkantoor.

Electriciteit is conform. EPC is B

+32 470 01 77 32

Neem contact op