Appartement te koop

145000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11372385
Immoweb code : 11372385

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers

Te renoveren appartement met 2 slaapkamers te Antwerpen.


Locatie: Dit te renoveren appartement met 2 slaapkamers staat te koop in de Lange Scholiersstraat te Antwerpen Seefhoek. In de directe nabijheid bevinden zich het centrum van de stad, verschillende invalswegen, scholen, horeca en winkels.


Indeling : In de Lange Scholiersstraat te Antwerpen vinden we dit te renoveren appartement te koop. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een klein gebouw. Aan de straatzijde van het appartement vinden we de ruime woonkamer en de keuken. Centraal gelegen in het appartement vinden we de badkamer met toilet, lavabo en douche. Aan de achterzijde zijn er momenteel twee slaapkamers met een mogelijkheid tot een derde slaapkamer. Daarbovenop is er aan de achterzijde nog een terras gelegen en is er een kelder aanwezig.


Bijzonderheden:
- verwarming op gaskachel
- ramen deels dubbele beglazing - deels enkele beglazing
- appartement in klein gebouw
- 70 vierkante meter cfr. EPC
- Onbewoonbaar verklaard


Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in het centrum van Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op