Appartement te koop

159000€

2 slaapkamers 77 vierkante meters

Immoweb code : 10836947
Immoweb code : 10836947

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
77 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Instapklaar verhuurd appartement (77 m²) met 2 slaapkamers a

Algemeen:
Op de vierde verdieping in een rustig gebouw te Deurne aan de Bisschoppenhoflaan vinden we dit instapklaar appartement met 2 slaapkamers. Dit appartement leent zich ideaal voor eigen bewoning maar ook als investering. De centrale ligging met vlotte mobiliteit en winkels bij de hand zijn een grote troef van dit appartement. Er is collectieve centrale verwarming aanwezig. Het dak werd gerenoveerd en geïsoleerd. Een EPC-score van slechts 117 kWh/m²/jaar is mooi meegenomen.

Indeling:
Via lift of trap komen we in de inkomhal terecht. Aan de straatzijde vinden we de leefruimte terug met groot raam voor veel lichtinval. G rote troef is het mooie terras vooraan. De open keuken is basic maar functioneel. Achteraan vinden we dan twee slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van bad, toilet en lavabo. Aan de kleine slaapkamer is er ook nog een tweede terras terug te vinden met in de verte zicht op het Bosuilstadion. Er is ook een praktische bergruimte aanwezig.

Interesse?
Zoekt u een leuk startersappartement of een investering op een locatie met goede verhuurbaarheid? Twijfel niet langer en neem contact op via 03/459.89.59 of [email protected].

Neem contact op