Appartement te koop

249000€

3 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11055031
Immoweb code : 11055031

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim 3 slaapkamer apprtement

Dit ruim instapklaar appartement, is gelegen in een rustige enkelrichtingsstraat in Deurne-Zuid nabij het Rivierenhof. Het appartement situeert zich op de eerste verdieping van een goed onderhouden gebouw. Het dak van het gebouw is recent (december ‘23) vernieuwd en voldoet aan de huidige energie eisen.
Langs de inkomhal met ingemaakte dubbele kast kom je via de glazen deur binnen in de lichtrijke leefruimte die grenst aan de volledig uitgeruste keuken. De keuken beschikt over veel kastruimte met een ingebouwde keramische kookplaat, ingebouwde vaatwasser en een ingebouwde oven.
De berging, het aparte toilet en de badkamer bevinden zich in de hal.
De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met spiegel en een onderhoudsvriendelijke inloopdouche.
De grote lichtrijke slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op tuin. Deze zijn allen voorzien van rolluiken. Het terras aan de achterzijde is toegankelijk via de middelste slaapkamer.
De ligging van het appartement biedt verschillende verbindingen naar invalswegen (Ring , E313/314,R11). Het openbaar vervoer op wandelafstand zorgt voor een vlotte verbinding met Antwerpen.
In de directe omgeving vindt u verscheidene supermarkten, scholen, restaurants, sportaccommodaties en AZ Monica. Voor meer informatie of een afspraak, mail naar [email protected] of bel op 0473847191(tussen 10h-20h).

Neem contact op