Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11180620
Immoweb code : 11180620

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

instapklaar appartement aan Rivierenhof

Ben je op zoek naar een instapklaar, energiezuinig appartement dat centraal gelegen is? Zoek niet verder!

Je betreedt het pas gerenoveerde appartement (2023) op de derde verdieping via de ruime inkomhal met grote ingebouwde kasten. Hier kan je tevens ook was- en droogmachine in kwijt. Vervolgens heeft u toegang tot de 2 ruime slaapkamers en de badkamer met inloopdouche en lavabo. Verder is er ook een apart toilet voorzien in de inkomhal. Achteraan de kleinste slaapkamer bevindt zich een Zuidwest gericht terras van zo’n 4m².

De ruime living/eetkamer beschikt over een prachtige authentieke parketvloer die altijd goed onderhouden is. De grote ramen met dubbele beglazing zorgen voor enorm veel lichtinval. Aan de living bevindt zich de keuken met hoogwaardige afwerking in Stucco en PU-vloer. Deze is volledig uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, inductie kookvuur, ingebouwde koelkast en grote ingebouwde kasten.

Verder is het appartement enorm gunstig gelegen (enkele kilometers van het centrum van Antwerpen) met scholen, supermarkten, openbaar vervoer en winkels op wandelafstand. Verder vinden we aan de overkant van dit appartement het bruisende Rivierenhof.
Ben je dus opzoek naar een volledig gerenoveerd, energiezuinig appartement (EPC B, 126kWh / m²) neem dan gerust contact op om een bezichtiging in te plannen.

Overname meubels is bespreekbaar.
Vaste kosten:
-(prive) verwarming
- (prive) water
- Sparen
- verbruik gemeenschappelijke delen
- ...

Neem contact op