Appartement te koop

320000€

3 slaapkamers 142 vierkante meters

Immoweb code : 11200307
Immoweb code : 11200307

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Ruim appartement te Deurne-Zuid

Ruim appartement met 3 slaapkamers, dressing, garagebox, kelder en 2 terrassen te Deurne-Zuid.

Dit ruime appartement bevindt zich op de 3e verdieping van een prima onderhouden gebouw aan de Dascottelei. Faciliteiten zoals winkels, bakkers, banken, restaurants, alsook openbaar vervoer tref je in de nabije omgeving. Met de auto heb je gemakkelijk toegang tot de Antwerpse ring. Het Boekenbergpark en Te Boelaerpark bevinden zich op wandelafstand.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in de ruime inkomhal met een apart gastentoilet. Vervolgens kom je binnen in de lichte en ruime leefruimte op parket. Naast de aangrenzend ingerichte keuken ligt een aparte berging (met aansluiting voor was- en droogmachine alsook ijskast/diepvriezer) wat maakt dat er voldoende bergruimte is. Er zijn 3 slaapkamers en een afzonderlijke dressing. Verder is er nog een ingerichte badkamer met bad/douche, dubbele lavabo en tweede toilet.

Het appartement is voorzien van een veiligheidsdeur en een parlofoon met camera. Er is zowel vooraan als achteraan een (ruim) terras. De droge kelderberging en garagebox, beide met elektriciteitsvoorzieningen, dienen verplicht mee aangekocht te worden (30.000,00 €). Deze extra voorzieningen zorgen voor voldoende opbergruimte en garanderen dat je je voertuig of fietsen altijd veilig kunt parkeren. Je auto wassen in de ondergrondse parking is mogelijk dankzij een speciaal daarvoor voorziene gemeenschappelijke plaats met wateraanvoer- en afvoer.

Neem contact op