Appartement te koop

325000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11219125
Immoweb code : 11219125

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 201

Omschrijving

TE KOOP Recentelijk Gerenoveerd Hoogwaardig Appartement

Dit volledig gerenoveerde appartement van 120m2 op de tweede verdieping biedt een perfecte combinatie van modern comfort, stijlvol design en hoogwaardige voorzieningen.

Prachtige woonkamer van 28m2, ideaal voor ontspanning en entertainment.

De Amerikaanse open keuken, met een oppervlakte van 28m2, is een waar juweeltje voor kookliefhebbers. Voorzien van keukeneiland, hoogwaardige Siemens apparatuur en biedt deze keuken alles wat u nodig heeft. Tevens is dit aangrenzend met de balkon/veranda.

Het appartement beschikt over 3 ingerichte slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme en comfort. De hoofdslaapkamer van 20m2 is voorzien van een grote ingebouwde kast. De andere twee slaapkamers, 12m2 en 9m2 groot, bieden voldoende ruimte en comfort.

De moderne badkamer is uitgerust met een bamboe onderkast en opbouw lavabo met spiegel, een inloopdouche met een ingebouwde kraan en massagefunctie, een hang-wc en een antraciet badkamer radiator.

Met oog voor detail en comfort is elke kamer voorzien van een apart bedienbare muurthermostaat, nieuwe radiatoren en een brandmelder.

Extra voorzieningen, zoals een 55 inch Android TV, een Google Smart Hub scherm voor bediening van alle slimme apparatuur, zorgen voor entertainment en gemak in het hele appartement.

Het appartement wordt volledig gemeubileerd en met alle items zoals te zien op de foto's verkocht.

Gelieve contact op te nemen om een afspraak te maken voor een bezichtiging via het nummer 0483/505/670

Neem contact op