Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 11199205
Immoweb code : 11199205

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Zonnig appartement aan Zurenborg

Welkom bij dit gezellige appartement op een zeer centrale locatie. Vlakbij de Dageraadplaats, winkel en openbaar vervoer . Met zijn historische gevel uit 1930 en moderne renovaties in 2019, biedt dit appartement de perfecte mix van charme en comfort voor stadsleven.

Centrale Locatie
Na slechts 200 meter wandelen sta je op de Dageraadplaats. Qua openbaar vervoer heb je de keuze tussen tram, trein en bus vlakbij de deur én er staan Velo fietsjes op nog geen minuut wandelen. Het leuke appartement bevindt zich dichtbij de ring en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en daarbuiten. Een supermarkt vind je aan de overkant voor het dagelijkse gemak.

Historische Authenticiteit en Hedendaags Comfort:
Geniet van de karakteristieke gevel uit 1930, gerenoveerd in 2019, met behoud van hoge plafonds. Een huiselijk interieur met parketvloeren en veel natuurlijk licht geven een ruim gevoel. Driedubbel glas aan de voorgevel zorgen voor de nodige rust én uitstekende isolatie. Aan opbergplek geen gebrek, aan de inkom vind je een ingemaakte vestiaire kast, in de slaapkamer 3 zeer grote ingemaakte kasten.

Indeling en Ruimte:
2 slaapkamers, 1 badkamer, een berging en een apart toilet. Open keuken in de leefruimte. In totaal 88 vierkante meter leefruimte. Veel natuurlijk licht dankzij de zuid gerichte voorgevel. Handige extra kelderruimte van 8m2.

In perfecte staat, instapklaar.
Lage algemene kosten van slechts 55 euro.

Voor meer info: [email protected] of 0474 07 54 50

Neem contact op