Appartement te koop

230000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 11283420
Immoweb code : 11283420

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim 3-slaapkamer appartement met optionele staanplaats

Lichtrijk appartement op de tweede verdieping met drie slaapkamers en veel bergruimte. De inkomhal is voorzien van een ingemaakte vestiaire, bergruimte en een apart toilet. De hal verbindt het voorste woongedeelte met het slaapgedeelte achteraan. De ruime leefruimte heeft een authentiek mozaïekparket, kamerbrede ramen en biedt toegang tot het zuidgeoriënteerde terras.
De keuken is functioneel ingericht met een ingebouwde oven, gasvuur en dampkap. Ook inbegrepen zijn de vaatwasser en ijskast/vriescombinatie. In de keukenberging hebben we plaats voor een wasmachine en droogkast. De keuken heeft ook een aparte toegangsdeur tot het ruime terras.
In het achterste slaapgedeelte van het appartement hebben we drie slaapkamers, een dressing en nog een bergruimte. De badkamer heeft een ligbad/douche en dubbele lavabo.
De elektriciteit is conform, er is een videofoon aanwezig en een gepantserde veiligheidsdeur. De centrale verwarming is een energie efficiënte condenserende ketel uit 2019. De lift is conform en er is in 2023 een nieuwe motor geplaatst. Verder is er nog een kelderberging (5m²).
Voorts is er een optionele staanplaats beschikbaar voor €17.500. U kan in de garage ook nog een extra fietsenstalling huren.
Troeven:
- Ruim appartement met veel bergruimte
- Centraal gelegen, Mobiscore 9,5
- Drie parken op wandelafstand: Rivierenhof, Boelaerpark en Boekenbergpark
- Energiezuinig wonen, EPC B en met een vernieuwde condensatieketel
- Optionele staanplaats

Neem contact op