Appartement te koop

249000€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11376184
Immoweb code : 11376184

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Recent gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers

Recent gerenoveerd, ruim en licht met drie slaapkamers en een terrasje op een supercentrale locatie, met het Rivierenhof op wandelafstand. Bonus, de handige garagebox koop je optioneel aan voor slechts € 25.000.
Je appartement op de eerste verdieping bereik je makkelijk met de lift of met de trap. De inkomhal, met 3 ingemaakte kasten, geeft uit op alle andere ruimtes.
De woonkamer is groot, licht en heeft een prachtige blokparket die tegen een stootje kan. Installeer je zithoek aan het raam en je geniet de hele dag van zalig natuurlijk licht. De eettafel zet je het best dicht bij de keuken, naast de handige opening in de muur tussen leefruimte en keuken. De keuken is volledig vernieuwd en ingericht met kwaliteitstoestellen: inductiekookplaat, oven, microgolf, dampkap, afwasmachine. De keuken geeft uit op een terrasje: welke je met een comfy stoeltje, tafeltje en wat plantjes zo omtovert tot een leuke buitenplek.
De drie volwaardige slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het gebouw. Zalig rustig slapen hier dus. Handig: de badkamer bevindt zich vlakbij de drie slaapkamers en is volledig gerenoveerd en uitgerust met een grote douche, lavabomeubel met spiegelkast en een aansluiting voor een wasmachine en droogkast. apart toilet bevindt zich in de hal.
In de kelder vind je een fietsenberging én een privéberging.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12631/

Neem contact op