Appartement te koop

269000€

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11323528
Immoweb code : 11323528

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Mooi appartement te koop

KIJKDAGEN: 27/04 en 28/04
Voor meer informatie en een afspraak , contacteer Maxim 0476688199

Dit volledig gerenoveerd appartement (2017) is gelegen aan het Kroonplein. Deze uiterst gunstige locatie met nabijheid van openbaar vervoer waarmee heel Antwerpen in handbereik is, maakt het de ideale uitvalsbasis. In de directe omgeving is er een ruim aanbod van winkels, scholen, sport en ontspanning.

Dit ruim 2 kamer appartement is gelegen op de tweede verdieping, alsook meteen de hoogste verdieping.
U betreedt het appartement in de leefruimte. Deze heeft veel natuurlijke lichtinval dankzij de ruime raampartijen, de drie dakkoepels en de open keuken. De keuken is geïnstalleerd met de nodige toestellen en geeft langs ene zijde uit op het terras en langs de andere zijde bevindt zich de ruime living. Verder zijn er twee mooie slaapkamers terug te vinden waarvan de grootste slaapkamer directe toegang heeft tot het terras. De andere kamer, die momenteel dient als inloopdressing, geeft uit op een balkon.
Vervolgens is er een badkamer met dubbele wastafel en douche. Er is tevens een apart toilet. Verder is er een bergruimte, alsook een bureau aanwezig.
Het appartement heeft twee ruime bergingen in de kelder. Daarnaast is de garage opgesplitst in 3 fiets/opberg ruimten.
Troeven: Uiterst goede ligging - goede energieprestatie - EPC B (133) – 2 airco's– waterzuiveraar – vliegenramen – originele elementen

Neem contact op