Appartement te koop

209000€

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11305319
Immoweb code : 11305319

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Leuk instapklaar appartement met groot zuidelijk terras!

Leuk instapklaar appartement met mooi, zonnig terras in de gezellige buurt Groenenhoek. Gelegen op een zeer goed bereikbare locatie. Invalswegen, treinstation, tramhalte en stadsvelo zijn vlakbij. Winkels en supermarkten zijn gelegen op wandelafstand. Ook de Dageraadplaats met zijn horeca is dichtbij.

Het appartement is gelegen op de tweede (bovenste) verdieping in een kleinschalig gebouw van 3 appartementen.

Je betreedt het appartement via de traphal. Deze geeft uit op de woonkamer met open keuken. Verder vinden we de badkamer voorzien van douche en lavabo. Daarnaast is er ook nog een afzonderlijk toilet. Deze ruimten zijn voorzien op stenen vloertegels.

Aan de achterzijde van het appartement vinden we de hoofdslaapkamer van 15m² en een tweede slaapkamer of bureauruimte (7m²) op laminaatvloer. Achter de tweede slaapkamer bevindt zich een handige was- of bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Deze ruimte is voorzien op vloertegels. Aansluitend bevindt zich het ruime, zuidelijk gericht terras (15 m²) met zicht op een groenzone van stad Antwerpen.

Het appartement beschikt over een gemeenschappelijke kelder.

Individuele centrale verwarming op gas, verwarmingsketel, conforme elektrische installatie, raamwerk van PVC met dubbel glas. Zeer lage gemeenschappelijke kosten.

Mobiscore 9,6/10
P-score: A.
G-score: A.

Kijkmomenten zijn op afspraak.
Om een afspraak te maken stuur je een e-mail naar [email protected].

Geen IMMO aub.

Neem contact op