Appartement te koop

415000€

2 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11389315
Immoweb code : 11389315

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 9

Omschrijving

Super 70’s appartement, gerenoveerd comme il faut

Deze residentiële buurt is ideaal voor wie graag dichtbij de stad leeft, zonder de drukte ervan. Vlakbij de grote parken, Pulhof, resto’s, Delhaize en delicatessenzaken zoals Atelier en Klasseslager Finebek. Niet ver van verbindingswegen en met fiets of tram ook snel in de stad.

Voorbijglijdende wolken, de seizoenen zien veranderen in de vele hoge bomen rondom... Je geraakt nooit uitgekeken op het fantastische uitzicht vanuit dit sfeervolle appartement op de 9e verdieping.

Het gebouw stamt uit de jaren ’70, zoals je nog ziet in de gemeenschappelijke inkomhal met veel glas, marmer en hout. Het appartement zelf kreeg in 2020 een flinke upgrade: oorspronkelijke 70’s vibes, prachtig gecombineerd met hedendaags comfort.

Voleiken visgraatparket in het hele appartement. Vernieuwde, tijdloze keuken met prima toestellen (Siemens), veel opbergkasten, giga werkblad en gezellige toog voor een koffietje of apero. Aansluitend de eetkamer met links de zithoek. De zwarte latjes zorgen voor een cool contrast met de friswitte muren en het warme hout. Het onweerstaanbare terras met panoramisch uitzicht creëert dan weer een mooie lichtinval in de leefruimte. Schuiframen open je krijgt meteen een extra stukje leefruimte om te genieten van de ochtend- en middagzon.

Achteraan in het appartement: mooie deuren in hout en 2 royale slaapkamers met toegang tot het terras achteraan. Superruime badkamer met terrazzovloeren, Rifra badkamermeubel, Gessi-kranen, inloopdouche en heerlijk designbad.

Neem contact op