Appartement te koop

1195000€

2 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 11410442
Immoweb code : 11410442

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

ANTWERPEN - Modern wonen en werken met parking en bouwgrond

Dit moderne en lichte appartement met veel raampartijen biedt een luchtige, ruimtelijke uitstraling gekenmerkt door een strak en minimalistisch ontwerp.
Dit appartement benadrukt openheid met een sterke verbinding met het buitenleven, waardoor een rustige en uitnodigende leefomgeving ontstaat. Het is werkelijk een rustig toevluchtsoord in het bruisende leven van de stad. Zo zijn het groen kwartier met het gezellige PAKT op luttele wandelminuten gelegen. De verscheidene invalswegen bieden een goede bereikbaarheid zowel met de wagen als het openbaar vervoer. 

Een imposante entree met hoge plafonds biedt u toegang tot dit unieke eigendom. Een ruime woonruimte ( 100m2 ) op parketvloer wordt overvloeid met licht door de talrijke raampartijen. Aansluitend heeft u toegang tot enerzijds een terras van 40m2 en anderzijds een tuin van 153m2. De tuin betreft een aparte bouwgrond.
De open keuken is voorzien van alle comfort met toestellen van Gaggenau. 
Een trap begeleidt u naar de eerste verdieping waar zich een ruime masterslaapkamer met dressing en een tweede slaapkamer zich bevinden. De badkamer is voorzien van Vola-kraanwerk en omvat een inloopdouche, design bad, toilet en dubbele wastafel. 

Verder beschikt het eigendom over een kantoor- of winkelruimte. Deze ruimte is toegankelijk vanuit de woning, doch kan u eveneens klanten ontvangen via een separate toegang. Het kantoor is voorzien van op maat gemaakte bureau's en kasten. Kortom een ideale home-office.  

De inpandige garage

Neem contact op